Blogiarkisto

16 maaliskuuta 2013

Merenneito Prinsessa - Osa 3

Iltaa vuorostaan, mussukat.
 Ei kestänyt kauaakaan tämän uuden merkinnän tekeminen.. Kissa herätti minut jo ennen seitsemää ja kymmeneen asti ompelin ja maalasin Shirahoshin bikinejä.

VAROITUS!! PALJASTA PINTAA, PERHEEN PIENIMMÄT POIS HUONEESTA!!!

Tässä nyt aamuinen kuva edistymisestä. Elikkäs tuossa näkyy lantio + vyötärö helmet jotka Shirahoshilla on ja löysin sattumalta sopivan kankaanpalan tuohon vyöhön...Jotenkin minulla on ollut tällä viikolla kauheasti visioita Shirahoshin cossista aina kun olen mennyt töihin ja olen pyörittänyt niitä mielessäni työpäivien ajan, ja nyt olen päässyt toteuttamaan niitä.

En tiedä, ehkä tämä cossi on jotenkin sellainen mihin haluan pitkästä aikaa panostaa, toisin sanoen olen löytänyt jälleen kipinän, innon, halun tehdä cosplay asuja. Ikäänkuin cosplay-masennus olisi ollut minussa, mutta nyt se on poissa. :)

Ja tässä bikinit ovat valmiit, sain valmiiksi joskus kuuden aikoihin.. Tosin välissä siivosin, kävin töissä pikaisesti ja kaupassa...
Elikkäs vähän työjärjestystä:

1. Sovittelin valkoisen kankaan bikinien päälle
2. Ompelin käsin kaiken.
3. Leikkasin extra vahvasta, käsitöihin tarkoitetusta kovikekankaasta nuo ''röyhelöt'' bikien ylärajaan + pienet hakaset noihin rinnan alla oleviin nauhoihin.
4. Kuumaliimasin röyhelöt.
5. Maalasin loput valkoisesta kankaasta
6. Kuumaliimasin joka ikisen paljetin käsin

Ja tässä vielä vähän peruukista.. Lisäsin talteen otetuista kuiduista noihin pää-tötteröihin lisää massaa, ja tässä vaiheessa tuli tunaroitua ja poltettua itseäni kuumaliimalla :D

Ja en muista kenen blogista löysin tuon tekniikan, että käytä vessapaperi hylsyjä + lakkaa niin saat kiharat. SUURI KIITOS BLOGIN KIRJOITTAJALLE!


Seuraavassa merkinnässä taitaakin tulla vaihteeksi Kushina Uzumaki cosplayn teosta :)

--Pallero kuittaa <33

1 kommentti:

  1. sitä tulee ihana!!! ja isot respectit paljettien kiinnittämisestä! :3333 tahtoo nähdä valmiina tämän!

    VastaaPoista