Blogiarkisto

15 maaliskuuta 2013

Merenneito Prinsessa Osa 2 ja vähän jotain muuta

Heipsan pienet kullanmurut <3
Jonkin aikaa on kulunut siitä kun viimeks päivitin (no okei, paljon vähemmän aikaa kuin sarjakuvablogini päivitys XD)

Mutta siis asiaan... Olen edistynyt Shirahoshin kanssa.

Olen tyhjentänyt Tiimarin hyllyt aika hyvin. Ostin kuivuvaa askartelumassaa, rautalankaa, korvis ja kaulakoru juttuja, tekstiili ja askartelu maaleja ymym ja KULTAISIA PALJETTEJA!

Ostin Tiimarin  -70% alelaarin jäljelle jääneistä kultaisista paljeteista, jotka kuumaliimaan Shirahoshin bikien yläosaan.

  Tuossa rivissä Shirahoshin ''lantiovaatteeseen'' tulevia kultaisi pallukoita varten, sitten lisää kultaa ja valkoista tekstiili maalia, jota käytin noihin vanhoihin bikineihin. Alustin bikinit tuolla valkoisella maalilla ja sitten päällystin + ompelin käsin valkoisen kankaan bikinien päälle.

Ja tässä maalasin puolet bikinien päällystetyistä osasta ja tuossa näkyy tuollainen härpäke, jonka tein eilen hampaita purren. (Käytin rautalankaa, ja cossattaessa pitää yhdistää tuo hökötys peruukkiin jotta se pysyy kondiksessa). Aika paljon kuitenkin puuttuu Shirahoshin cossista, mutta loput teen ensi kuussa kun saan palkan, niin on hyvin varaa materiaaleihin :)

Ja lopuksi ilmoitan että iänikuisena unelmana olevat Uzumaki Kushina (Naruto) ja Chidori Kaname (Fullmetal Panic) cossini ovat tulossa, sillä olen löytänyt molempiin jo peruukit (Kushinan peruukki on jo kotona, Kanamen ostan tän kuun lopussa) ja minulla on kuitenkin Kushinan cossiin kankaat ymym hankittu, ja Kushinan cossin tekemisen vuoro on kaiketi nyt viikonloppuna tulossa, kun on vapaata :) 
Ja Kanamen peruukki pitää värjätä tummemmaksi, joten siitä sitten joskusmerkintä c:

Lopuksi Kushina peruukin ennen ja jälkeen kuva

Ennen kuva - peruukki tuli postista ja latvoista aika hamppua
Jälkeen kuva - harjaukseen meni 6 tuntia ja piti leikata hamppuuntuneet latvat + isoimmat takut.. Eli peruukki lyheni jtn 15cm ;__;

mutta haluan pitää huolta peruukeista jotka hankin <33


---Pallero


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti