Blogiarkisto

05 maaliskuuta 2013

Merenneito Prinsessa - Osa 1

Frostbiten jälkeen heivasin conimasennuksen syrjään ja aloin suunnittelemaan jo seuraavaa cossiani, joka tulee Kesä Desuconiin.
Merenneito Prinsessa Shirahoshi - One Piece

Jotenkin tuollainen hieman kliseinen itkupilli prinsessa -hahmonen iski minuun. Ulkonäkö + design on aivan ihana ja minulla on pitkään ollut intohimo cossata / tehdä jokin merenneito cosplay. Aluksi piti tehdä siis Caimie/Keimie samasta sarjasta, mutta Shirahoshi menee nyt hänen edelleen XD
Selailin Huuto.net -sivustoa ja löysin aivan täydellisen peruukin <33 Hoksasin myös, että peruukki sopisi myös Puella Magi Madoka Maciga -sarjan Goddess Madoka cossiin. Vaikka ajatus houkutteli, päätin tehdä Shirahoshin (se on lähempänä sydäntä kuin Madoka) mutta siis asiaan...

Peruukki saapui ja voitte vain arvata rakkaat mussukat kuinka innoissani olin *w*
Aloin melkein heti työstämään peruukkia.. HYVIN SUURI KIITOS Yumi jumittaa -blogille, sillä hän on tehnyt Catherine-cosplayn ja hänen tekniikkaansa lainasin Shirahoshin hiustöröjä tehdessä. (Rautalankaa + lakkaa + kuituja menetelmä)
  
Elikkäs sidoin rautalangan peruukkiverkkoon ja taittelin siitä hiustöröjen muotoiset ja lopulta aloin lisätä kuituja ohuissa kerroksissa, käyttäen lakkaa kiinnittämiseen.
Ja lisäsin kerroksia muutaman, jotta rautalanka peittyy, ja kiedoin kuituja hiustöröjen juureen, jottei verkko näy, käyttäen lakkaa..

Tässä toisen kuvan taustalla hengaa Gao, joka desusti oli luonani yötä viime viikonlopun, jolloin pakotin hänet auttamaan kokeilemaan kihartamaan Shirahoshin latvoja with folio and hiuslakka... Loppujen lopuksi kun poistin foliot, peruukki näytti ihan likaiselta, eivätkä kiharat onnistuneet, joten harjasin hiukset.. Onpahan Desuconiin aikaa keksiä kuinka kihartaa peruukki :P

Ja nyt viime päivinä olen kokeillut kulmakarvojen vaaleanpunaiseksi maskeeraamista ja silmien meikkausta.. Olen tehnyt myös Shirahoshin kultakala hiuskoristeen, simpukka korvikset ja Caimie cossiin kaulakorun.
Ensi kertaan mussukat <33

--Pallero kuittaa _(・ω・_ )3

1 kommentti:

  1. Mmh. Minusta noissa hiustöröjässä pitäisi olla enemmän hiusta. Nyt ne näyttävät jotenkin tosi ohuilta. :/

    VastaaPoista