Blogiarkisto

10 tammikuuta 2013

Mitään ei ole tullut tehtyä, mutta aikaa on mennyt

 Ihme kyllä kamera ei vääristänyt kauheasti tuota kankaan väriä.. Eli tuollainen hieman metallin harmaata kangasta tuli ostettua (toiselta puolelta kangas oli metallinhopea ym) mut anygays, ostin jakku kankaan ja mekko kankaan erikseen. Ja tajusin jotain sen verran englannin kielisistä kaavoista että jakkuun n. 2,5m ja hameeseen n. 2m (koska vekit <3)

  Tässä on sitten hienot jakun kaavat, joita en ole vieläkään jaksanut leikata loppuun (ja tuntuu et osa kaavoista puuttuu..)

Ja tässä nyt hieno kuva vekeistä, jotka aina tuottavat mulle harmaita hiuksia. Yritin saada niistä kaikista samankokoisia, mutta lopulta vetoketjun lähellä olevat vekit ovat hivenen suurempia kuin toiset, koska jouduin ottamaan kangasta pois. (Halusin vyötäröllä pysyvän mekon, en lantiolla pysyvää)

Tässä kaunis vetoketjun nuppineulonta <3
Ekalla ompelukerralla ompelukone trollas, ottamatta alalankaa ollenkaan.. Toisen kerran jälkeen huomasin hameen olevan liian iso, joten purin ja kavensin hamosta.

                                                       Kaunis vetoketjun ommel, ottaen huomioon että ompelukoneen 
                                                       myyjä unohti antaa minulle tarvikelaatikon, missä on nuo kaikki 
                                          erilaiset paininjalat.. Ompelin tuon siis norm. paininjalalla, ja kaunis kuin mikä C:Ja tässä nyt on kuva, jossa en ole vielä harsinut vekkejä enkä ommellut tuota alareunaa. (Huomatkaa imuri jonka ostin 8€ ja kauniit raitasukkani <33)
Hame on nyt siis alareunan kääntämistä vaille valmis, kun ompelukoneesta on neula katki, ja saan sitten varmaan ensi viikolla vasta sen tarvikelaatikon, jolloin voin aloittaa jakun teon. (oikeesti, ällöö joku jakku englannin kielisillä ohjeilla, muutenkin kielipää on ihan surkea)

Ja tähän loppuun hieno kevennyt, SinäTuubaPaskaa, jota olen katsonut viimeiset kolme päivää melkein putkeen C: (koska olen mielenvikainen tällä hetkellä xD)
p.s pidän nykyään kamalasti Sherlock koirasta, kun Katzu aivopesi minut siihen uuden vuoden jälkeen :33

1 kommentti:

  1. Oi hieno hame tuli! sustr tulee iha paras Orihime kun se on valmis!!

    VastaaPoista