Blogiarkisto

10 tammikuuta 2013

Cosplay meme 2013

Pistän tämän tänne, vaikka tämä löytyykin jo tuolta Deviantart sivultani
koska minulla on huono kielipää selittelen tänne vähän enemmän noista cosseista C:

1. Orihime Inoue. Se oli ensimmäistä kertaa päällä viime vuoden Desucon Frostbitessä, ja tällä kertaa teen kokonaan uuden, jolla kehtaan ollakkin. Ja toivon mukaan ei tule olemaan kauhean suuri FAIL

2. Portgas D. Rouge. Tämäkin oli viime vuonna Desucon Frostbitessä, suurena FAIL kaappicossina. Päätin cossia häntä, koska hän on melko epäsuosittu ja unohdettu hahmo, vaikka onkin Portgas D. Acen äiti.

3.Kyoko Honda. Kiva hahmo ja olen halunnu cossata häntä pitkän aikaa, mutta koska en pidä paljastella mahaani ja muotojani... Mut kuiteskin Kyoko on kans melko unohdettu hahmo ja aivan upea henkilö silti. Ja tämä teini-gangsteri versio on upea.

4. Shura Kirigakure. Lisää paljasta pintaa, mut hahmon luonne iski, joten pakkohan häntä on cossata. Mutta en tosin tuossa hänen orig. asussa, vaan yukata versiossa :)

5. Okama Sanji. Siks koska tajusin yksi ilta että voin käyttää Rougen cossiin hankittua kiharaa peruukkia myös tässä cossissa..

6. LISÄÄ ONE PIECE HAHMOJA! tällä kertaa Camie tai Keimi, mut ihana ja symppis, aika pöljö merenneito, jonka design ei ole niin 'porno/paljastava' mitä niiden muiden.. ja tuo simpukka reppu *ww* ja Pappagu <3

7. Monkey D. Luffy.. Yksi ekoista cosseistani ja myös lempihahmoni OP sarjasta.. alunperin piti myydä Luffy cossi pois, mutta enpä myy vaan kierrätän sitä jälleen C:

8. Flame Princess Adventure Time -sarjasta. Aloin katsomaan sarjaa ja jätin sen tauolle 13. jakson kohdalla. Mut giffejä nähdessä pidän hahmosta ja nurkissani lojuu ruskeanpuna/kuparin värinen peruukki joka on vähän sotkuinen, niin yritän duunata siitä prinsessalle tuon ubean tukan..

LISTALTA PUUTTUU
Fullmetal Panic - Chidori Kaname, joka on ollut jo monen monta vuotta lempihahmoni, ja hänen cossinsa kuuluu tuohon jälkimmäisen otsikon alle...

Varmaan tulee lisää suunnitelmia tai vaihtoja, mutta saa nähdä kuinka kerkeän töiltäni tekemään cosseja. Vaikka työpäivä on lyhyt ja on aamusta alku iltapäivään, minulla ei yleensä ole iltapäivisin enää motivaatiota mihinkään...
p.s taggaukset ovat kaverieni dA nikkejä, käykää kyylimässä heitä xD
p.p.s en jaksanut poistaa tuota taggausta XD

1 kommentti: