Blogiarkisto

23 syyskuuta 2013

Nousen epätoivon tuhkista kuin pyöreä feeniks-lintu.

Ihmeellinen vaikutus sillä että pääsen pienestä kämpästä lapsuuden kotiin pariks tunniks kuuntelemaan tätäja saada inspiraatiota cossata Shingeki no Kyojista Sasha Brausia. (vaikka vajaa kuukausi sitten päätin itten katsoisi animea, saati cossaisi siitä ketään, mutta katsokaa nyt näitä suunnitelmia...)
Sasha on vaan niin ihana hahmo, eikä niin kauheen näytillä..ja hahmo joka on suurinpiirtein samanpituinen kuin minä, saman luonteinen ja perso ruoalle. (ja hahmo jota voin cossata omilla hiuksilla <3)
Sasha olisi sopiva hahmo Frostbiten sunnuntaille...

Frostin lauantaille olisi suunnitelmissa (yllätysyllätys) Kaname Chidori, Fullmetal Panic-sarjasta.. Hänen piti esiintyä jo kesä Desussa, mutta en ollut edes aloittanut hänen cossiaan silloin, ku Prinsessa Shirahoshi ja Camie veivät hänen paikkansa.. Chidorin piti esiintyä myös Traconissa, mutta parini kyseiseen cossiin estyi omista syistään.. Joten jos nyt puoli vuotta myöhemmin cossi onnistuisi viimein XD

Cossista puuttuu enää nappien ompelut ja 2 kpl rusetteja ja pinkit lenkkarit (okei, itselläni on valko-siniset, ni eiköhän ne mene)

1 kommentti:

  1. yhyyy tuo vika kuva ei näyyyy ::CCC
    mäki olin ennen traconia sillai "en koske attack on titaniin edes pikkurillilläni" ni kato ny XDDDDD oon cossaamassa siit kohta! nope. XD
    Trololololo mie en tiiä teenkö ton SNK cossin Frostii ::CC

    VastaaPoista