Blogiarkisto

28 huhtikuuta 2015

Tampere Kuplii & Popcult

Anteeksi tämä pitkäinen hiljaiselo. Koulu ja työharjoittelupaikka ovat vieneet kaiken ajan, ja muutenkin olo on ollut sellainen, ettei ole yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa cosplaysta, tai asujen teosta.

Tampere Kupli oli jo maaliskuun-huhtikuun vaiheella ja perinteikkäästi siellä piti poiketa. Iso kiitos Fuugikselle, jonka luona sain punkata <3 Sukulaisia ja tuttuja asuu kyllä Tampereella, mutta vakaasti omalle mielenterveydelle oli parasta olla Fuun luona :3
Lauantaina lähdettiin sitten Orivedeltä Tampereelle. Hienosti edellisiltana väkerrettiin Fuulle punainen Sims-kuutio (oikeesti, se väkkyrä on ihan kamala aivopalapeli)

Ensimäistä kertaa kuljin Oriveden manga- ja animekerhon mukana (tai muutenkin ns järjestäytyneessä ryhmässä) mutta silti kaksistaan Fuun kanssa ja oli yllättävän hauskaa kun kerrankin oli aikataulutus = vapaa-aikaa, cosplay-näytös ja sen jälkeen syömään sushiravintolaan.
Paljoa en tehnyt ostoksia ja valokuviakaan ei tullut otettua, pitäisi kuitenkin sitä opetella jälleen.

Neljältä jo palasimme Orivedelle ja ilta menikin siinä derpatessa ja mangaa lukiessa. Sunnuntaina pakattiinkin kimpsut ja kampsut ja mentiin pyöriin hetkellisesti Kupliiseen. Tietenkin piti käydä Koskarissa hakemassa ilmaiset, kesän ensijäätelöt. Kävimme kuuntelemassa Sarjakuva opiskelijoiden paneelia, jossa sain Wolf'n nimmarin. Unelmien täyttymys ja sydämen tykytys kun ensikertaa näin hänet. Ihmisen jonka blogia lukenut jo hyvin monta vuotta. <33

Koko viikonloppu meni tosi nopeasti, nähden kaikkia ihania ihmisiä, hieman lyhyissä juttutuokioissa. Parempi lyhyet tuokiot, kuin se ettei näkisi ollenkaan.

---------------------

kuvaaja (c) M3moliini cosplay
Viime viikonvaihteessa olin vaihteeksi Helsingin suunnalla, Popcult-tapahtumassa, Memon, Toven ja Jennan kanssa. Tapahtumaan osallistuminen oli ikäänkuin päähänpisto, ja onneksi ostin lipun kaikenvaroilta ajoissa. "Popparissa" kierrätin Serenity cosplayn, johon tein jopa propinkin pari päivää ennen tapahtumaa. Lauantaina oli nätti ilma ja se ajoi meidät hetkeksi ulos photoshoottailemaan. Tutustuin uusiin, aivan ihaniin ihmisiin <333 ;w;

Iltabileissä tuli käytyä nauttimassa hieman alkoholia, ja vaikka en överiksi vetänyt, niin sunnuntai meni siinä lagiessa ja jossain välissä tuli suht huono-olo, mutta kyllä se siitä kun kaappicossina oli Wendy Gravity Falls-sarjasta muiden GF kaapparien kanssa <3
Sunnuntailta on muutamat selfiet ja trollikuvia, ne kuvat löytyvät toverien puhelimilta.

Sunnuntaina viimeistään näin myös ihmisiä, joita en ollut nähnyt ikuisuuksiin ja ehdittiin vaihtamaan enemmän kuin muutama sananen. Onneksi kun koulu loppuu ja tulee kesä, voin omasta puolestani käydä vaikka puolet Suomen maasta läpi vain matkaten ja mennä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia rakkaiden toverien kanssa.

Kiito kaikille viikonlopusta ja siitä että jaksoitte katsoa naamaani :DD


--------------------
pakollinen vessanpeili selfie

Kirjoitellessa tätä merkintää, on vain tunne jäljellä etten pysty, tai osaa kirjoittaa enää merkintöjä sellaisella innolla ja tunteella, millä kirjoitin vielä puoli vuotta sitten. Ikäänkuin ote olisi lipsumassa, tai sitten koulu ja kevät tosiaan imevät minusta mehut kuin hyttynen imee verta.

1 kommentti:

  1. Jee, oli kiva nähdä Popcultissa! :)

    Ja mullakin on toi fiilis siitä, et en oo enää yhtään niin innostunu cosplaysta ku aluks. Toki se on vieläkin kivaa ja tykkään tehdä pukuja ja käydä coneissa, mut jotenkin en jaksa enää intoilla jokaisesta uudesta peruukista ja wip-postauksen tekemisestä. Ehkä uutuuden viehätys on karissu tai jotain.

    VastaaPoista