Blogiarkisto

02 kesäkuuta 2014

Kesän suunnitelmalista

Viime päivityksestä onkin jo tovi vierähtänyt. Kuu on vaihtunut ja viikonvaihteessa juhlistettiinkin pikkuveljen yo-juhlia, joissa lihoin varmaan tuhat kiloa TTATT Bebe-leivokset onvaan niin hyviä..

Desucon jää tänä vuonna osaltani pois laskuista, sillä aikuiskoulutus on jatkuva myös kesällä ja Desu-viikonloppuna tarjoilijan keikkaa pukkaa, ja se on ikävä kyllä pakollinen.Olisin kyllä missä tahansa muualla kuin harjoitteluravintolassa viikonloppuisin, mutta jostain on sitä tarjoilijan hommaa harjoiteltava.

Rahat eivät toki säästy, vaan tuhlaantuvat kahteen uuteen cossiin + kouluruokaan ja heinäkuussa olevaan ihanaiseen Animeconiin. Siellä ollaan Memo-kouhain kanssa taidekujalla näillä näkymin koko viikonlopun (?)

Parin viikon sisällä olisi tarkoitus aloittaa Aconin lauantaille suunnittelemani Prinsessa Sakuya, Hozuki no Reitetsu -sarjasta.
 Olen jopa katsonut sarjasta kyseisen jakson jossa Sakuya-hime esiintyy, jotta tiedän minkälainen persoona hän on. Pian aloittelen katsomaan sarjaa ihan alusta loppuun, koska tuo yksi jakso ei paljoa kertonut sinällään asioista :DD

Ja mietiskelin, jos eräiden mussukoiden kanssa saisi vähän yhteistä photoshoottia lauantaina ;DD

Tilasin Himeä varten vaalean peruukin, jota ilmeisemmin pääsen leikkelemään ja värjäämään nuo latvat.. JÄNNITTÄÄ *w* ja puuhka on tilattu myös. Päätin etsiä jossain vaiheessa puuhkaan ja päähineeseen muutamia kukkasia, että olisi reffa-kuvien myönteinen lopputulos.

Aconin sunnuntaille on mielessä Free! -sarjan Matsuoka Gou. Casual versiona.
Tämä versio Gousta siis.

 Vähän sovellan tätä versiota Gousta. Paita löytyy kaapistani, fuksian pinkin värisenä, shortsit ovat jo arkikäytössä ja sukat löytyvät. Koruna jotain mikä liippaa läheltä.

Kaappicossi kirjaimellisesti siis..Viimekerrasta taitaa olla about 3-5 vuotta? : DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti