Blogiarkisto

13 huhtikuuta 2014

Turhaa pärinöintiä aka ei paljoa cosplaysta

Kuten otsikkokin kertoo, tämä päivitys pitää sisällään lähinnä omia kuulumisia, eikä paljoakaan cosplaysta

Piti päivittää jo aikaisemmin, mutta emolevy sanoi sopimuksen irti. Minulla kesti viikon viedä kone huoltoon saada tieto kuolleesta koneesta, josta saatiin hyvksi onneksi tiedostot pelastettua. Kesti toinen viikko tilata uusi kone Gigantista. Pakko sanoa että kyllä Windows 8:sia oppii nopeasti käyttämään, mutta on tässä niitä nurjia puolia, joita en tähän ala listaamaan.. Siirtykäämme toisiin aiheisiin.

Tampere Kuplii meni nopeasti ja hyvissä merkeissä. Tampereelle lähdin jo perjantai-iltana, julkinen liikenne kun on välillä niin pyllystä, ja vuoroja menee niin huonosti. Perjantaina majottauduin kaverin luokse ja söin paksusti : DD Yöllä otin kaiken valmiiksi jo lauantaita varten.
Toimin siis yleisnakkina koko viikonlopun ajan aamupäivästä alkuiltapäivään, työskentelin suurimmaksi osaksi kuitenkin info-pisteen takana kuin mikäkin uuno :DD
Lauantaina heräsin aikasin, pitihän sitä cossi vetää päälle. Aurinkoinen päivä ja ihana kulku paikkarilla koulupuvussa ja oranssissa peruukissa oli kivaa. Ainakin erotuin siitä mustiin ja harmaisiin pukeutuneiden ihmisten massasta.

Itse tapahtumassa alku oli hieman tökkivä, sillä ei oltu vielä päästy oikein tunnelmiin, mutta eiköhän se siitä alkanut ja loppua kohden viihdyin hyvin kanssa vänkäröiden kanssa. Tapasin vanhoja, kuin myös uusia tuttavuuksia <3
Myyntipöydiltä ja Pienlehtimarssista ei oikein löytynyt mitään (tuntuu kuin omistaisin jo kaiken mitä nykyään on tarjolla). Emäntänä toimiva kaveri tulikin tapahtumaan janäytin hänelle tapahtumapaikkaa kuin myös lähiympäristöä ymym. Kello ei tainnut olla edes viittä kun lähdettiin jo Hervantaan takaisin kahtomaan Monk'ia ja derpaamaan.

Sunnuntainanukuin hieman pidempään, koska en yksinkertaisesti jaksanut vetää cossia päälle. Kyllä siitä pientä vitsailua sai kuulla sitten työvuorossa :DD Sunnuntai meni hieman rennommissa merkeissä, kun tyypit oli tullut tutuiksi eikä tarvinnut jännittää niin kamalasti :'D Tampereelta tuli lähdettyä jo melko aikasin, koska koululla oli keittiöpäivä maanantaina.

Cosvision
Liput tuli hankittua + hotelli on kans hankittu ja kyseiseen tapahtumaan on enää vajaa kuukausi O_O
Mietinnässä on Sailor moon lauantaille ja Orihime Inoue tai Sasha Braus sunnuntaille..
Kauheasti olen miettinyt jotain haastavaa ja isokokoista cossia, mutta materiaali maksaa ja tietokoneen takia olen peeaa..täytyy siirtää näitä ihania cosplay-suunnitelmia siihen asti kunnes olen varoissani :DD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti