Blogiarkisto

21 elokuuta 2013

I am Sailor Moon, the champion of justice!

Juupsista, hei taas pienet palleroiset <3
Nyt Pallero-täti jälleen järkyttää teitä upeilla kuvilla ja ompelutaidoillaan XDD

Elikkäs, viimeiset pari viikkoa olen puuhaillut Sailor moon cossin parissa, ja odottanut tähän hetkeen että on tarpeeksi kuvamateriaalia kunnollisen päivityksen tekemiseen. Kuukauden päivät olen periaatteessa fiilistellyt nostalgia-aallon harjalla Sailor moonia ja kuinka sitä tuli katseltua nuoruusvuosina aina into piukalla telkkarista. Mutta siis takaisin aiheeseen. Olen tutkistellut nettiä ja katsellut jonkinlaisia tutoriaaleja asun tekemiseen, koska jostain syystä en ole halunnut vetää hihasta kaikkea tähän cossiin.
Vuosia on kulunut ja vihdoin ja viimein olen tätä alkanut työstämään, yey :DD

Mutta siis, kävin kangaskaupassa kyselemässä bodyn kaavoja, joita ei oikein ollut. Loppujen lopuksi niitä en edes tarvinnut, kun käytin yhtä ihonmyötäistä toppia kaavoina.

Tässä kuvassa huomaa kuinka tuo ala-osa on liian pitkä, mutta pitihän sitä varoiksi aluksi vähän leikatakkin, että tiesi miten uunolta tulen näyttämään :DD Tuota siis tosiaan lyhensin ja ompelin tieskuinka monta kertaa alaosaa, kun kangas perskuta venyi.

Ja tosiaan, tuossa yläosassa on tuplakangas, ettei rintsikat paista läpi.
(ja tuo oli hyvin tärkeä tieto)


Bodyn tultua 90% valmiiksi lähdin Katzun kanssa hieman kirpparikierrokselle ja sieltä bongasin oikean kokoiset ja pituiset korkkarit Sailorin kengiksi. Eikä maksanut kuin 7,50€ (kuva tuolla alhaalla)
Purin ja leikkasin nuo nilkkaremmit kengistä.

Kenkiin hankin punaista akryylimaalia ja vietin mummilla pari päivää, maalaten pari kerrosta punaiseksi ettei kenkien oikea väri näy läpi ja tosiaan tuonne varteen sen valkoisen viivan ymym..


Ja palattuani kotiin väkersin tuon korun itsestään kuivuvasta massasta, taiteillen sen suoraan turhan pinssin päälle (jolloin sen saa kiinni rusettiin) ja käytin askarteluun sopivaa tukikangasta noihin kuunsirppiin ja hiuspinneihin. Käytin tavallista, kultaista, valkoista ja punaista askartelumaalia ja annoin kuivua.Hieno kännykkäkuva kengistä :DD


Tässä oli sitten vähän inside läppää Katzun kanssa vessanpöntön kansista, kun leikkasin tuota merimies-kaulusta sopivan kokoiseksi tuohon kaulukseen. (ja minulla oli aika niukasti kangasta niin tuokin piti ommella kahdesta eri palasta)Ennen näitä kuvia ottaessa olin maalannut kaulukseen nuo valkoiset raidat, tehnyt rusetit ja maalannut rintakoruun kivien värit (koska ostin vahingossa liian isoja askartelukiviä), vekitetyn, täyskellohameen ja tuon hameen yläosaan tulleen, vanua täyteen tungetun yläosan (joka oli pelkkää h*lvettiä) ommeltua käsin tuohon hameeseen.


Ja tässä sitten hieman kuvia, kun asu on 90% valmis C:
Enää puuttuu hihat,  hanskat (hanskat katosivat smartpostin syövereihin ja nyt pari tuntia tämän päivityksen tekemisen jälkeen paketti tuli vihdoin ja viimein perille <33)

ja tiaran tein postauksen jälkeen, myöhemmin sitten kuvia XD


                                                          Ältsiläski Orava lettu <3

8 kommenttia:

 1. OIIIII siitä tulee ihana!!! <3 Toi sopii sulle niiiiiin hyvin <3 hienosti muokkasit kengät! Itelleni se on aina tuskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kenkien muokkaus ;(
   ne on vaan liian tiukat pohkeen kohdalta, ku on tällänen ihrakinttu XD

   Poista
 2. En kestä miten hieno tosta Sailor Moon cossista tulee : DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat tulla ottaan si photoshoottaus kuvii, lol XD

   Poista
 3. Härreguud en turhaa sano sinua senpai senseiksi! ;ooo
  DANNAAAA ASDFGHJKL olet parhain cossari taituri ikin <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyyh, kouhai-mustikkapiirakkaiseni, en ansaitse kehujasi, en ole niin hyvä kuin tämä blogi antaa ymmärtää. Olen vain pelkkä valas makkarankuori cosseissa
   *hugs*

   Poista
  2. Kamlaa miten puhut itsestäsi ja minä nauraa röhötän vielä XD *höhöhö* (hyi minä)
   ASDFGHJKLÖÄ SENPAIIIIIIIIIIIIII SENSEIIIII DANNAAAAA <33 voisin ottaa Rinpula Yukata cossin mukaan kun tulen käymään, kun sinulla se ihana shura on ja ASDFGHJ? X3

   Poista
  3. Höhöhöhöhöhöööh, yyhyhyhyyyh XDD
   hiih si voit tehdä mulle ruokaa siinä Rin cossissa <33
   Ja vois mennä yöllä ottaan tonne puistoon kuvii ku si kukaan ei näe tälläsii urpoi XDD

   Poista