Blogiarkisto

28 kesäkuuta 2013

Niin lähellä, mutta niin kaukana

Kummallinen sää on tullut tännepäin Suomea myös, ja yksi syy miksi en ole aiemmin päivittänyt... Tiistaina ja keskiviikkona oli aikaa hankkia materiaalit Monetin hamoseen ja tässä vaiheessa voin sanoo et Monet on kaiketi yksi edullisimmista cosseista.. (ainakin tämä versio, odotetaan sitä sulkasadetta sitten) Materiaalit oli yhteensä 25€ ja sitten peruukki about 17€ = 33€
HALPAAA, YEEEEEEEEEEEY <3
                                               Maalarinteippiä ja maalia ei voi koskaan olla liikaa :D
                                                       Ja tosiaan, kangas on puuvilla-viskoosia

Kaavoja en jaksanut alkaa väsään joten olin extempore ja käytin yhtä pitkää toppia apun..

Vaikka ketään ei kiinnosta, ni keron silti :D
Ompelin mekkosen saumat pitkästä aikaa Raineri-saumurilla, kun se on ollut täällä kämpillä jo pidemmän aikaa käyttämättömänä. vahvistusompeleiden jälkeen merkitsin maalattavat kohdat maalarinteipillä ja kuulakärkikynillä... Nyt seuraa kauniita kuvia..
Etupuoli on maalattu ja pitäisi enää takapuoli maalata ni mekko olisi valmis.. Tosi lyhyt tuli, mutta pantsushotit :D
Huono puoli on se, että en saa Monetia Animeconiin, koska..
A) ebaysta tilaamani peruukki saapuu aikaisintaan Aconin jälkeisenä viikkona
B) Jos jostain ei löydy ihmistä joka lainaisi vihreää, kiharaa peruukkia (Esim Bleachin Neliel Tu'n peruukki kelpaisi)Ensi kertaan mussukat <33

2 kommenttia:

  1. Kyllä minusta peruukki pitäis vielä keretä tulemaan ennen Animeconia jos olet tilanut jo.. mutta kenties riippuu mistä olet tilanut ja näin. Toivotaan että kerkee ja jos ei että saisit peruukin jostain lainaksi.. oletko muuten kysynyt Facebookin Bleach-ryhmässä? Minusta siellä on joku (muutama?) jotka ovat cossanut Nelieliä.

    VastaaPoista
  2. Tuota... minulla olisi yksi vihreä peruukki. Suora tosin ja mielestäni liian kirkas... mutta mikäli sen haluat kihartaa ja se kelpaa niin sen voin kyllä lainata :3 Pistän kuvan tänne myöhemmin.

    VastaaPoista