Blogiarkisto

22 toukokuuta 2013

Kuvaspämmäys ilman kuvia.. Vai oliko se toisinpäin?

Hei jälleen rakkaat mussukat ja stalkkerit c:

Tänään vihdoin ja viimein jaksoin lähettää kännykkä kuvat emailiini, jotka otin silloin kun tein Shirahoshin cossia C:
Tässä näkyy paremmin kangasvalintani. Kamera kirkasti sen verran, että tuo vaaleanpunainen on oikeasti enemmän punaisempi, ja 'beige' kangas on oikeasti vaaleanpunainen..

Ja tässä ubea kuva hallitusti hajoitetusta merenneidon pyrstön kaavasta (okei, ei ollut osittain hallittu, mutta olin fiksu ja numeroin palat)

Tässä ompelen pyrstössä olevaa jonkinlaista... aukkoa josta jalat tulevat läpi, jotta kävely on helpompaa pyrstö päällä :D

Tosin, olen nykyään suurentanut sitä, jotta on helpompi kävellä, kuin myös sitten (TOIVON MUKAAN) nousta ja laskeutua Sibbetalon portaat pukuhuoneisiin, taidekujille ym.Tässä vielä vähän havaintonäytöstä maaliskuu-huhtikuisesta edistymisestäni. Tuossa mittasin sivuille tulevien ''evä röyhelöiden'' sopivuutta sivuille.

Ja tuossa on näytettä lantiosta ja sen kuminauhoituksesta, vetoketjusta ja nuppineula on merkkinä siitä mihin ''sivu evät'' tulevat.Ja tässä ubea, jättimäinen pyrstön..ööh.. häntä?
Mutta kuiteskin :D Ompelin tuonne reunoihin kujat ja ompelin tunarimaisesti, mutta onnistuneesti vahvat rautalanka väkermät, ja sisälle pistin täytteeksi vanua, jota pitää vähentää varmaan Desussa, jos on kuuma päivä C:

Tässä välissä pieni näyte Camie cossistani. Tosiaan, valmiina Camie cossiin on tuo toppi, kaulakoru ja simpukkareppu. Ja tänään sain tiedon ihanaiselta Jäärältä, joka tilasi peruukin, ETTÄ SE SAAPUI TÄNÄÄN  *ww*
EN MALTA ODOTTAA ETTÄ NÄÄN SEN JA PÄÄSEN TUUNAAMAAN SITÄ!! *sekoaa* ja tosiaan enää puuttuu Camien pyrstö (joka sekin on vaaleanpunainen) ja ehkä jaksan väsätä meritähti Pappagu pehmon ~~
Pari viikkoa takaperin maalasin tuon vyötärökaitaleen yläosan kultaisella, niinkuin osissa original kuvissa näkyy. Kangas on tosiaan trikoota ja se on kahden vuoden takaisesta päättötyö 'jätteistä' :D

Aluksi tein vekit ja sitten käänsin yläosan niin, että taakse jäi pieni kuja, jonne ujutin kultahelmi vyön ja keskelle jätin aukon, josta voin solmia vyön kiinni (rautalanka systeemi on jännä, saa nähdä miten kestää koko Desun läpi)


Tässä on toinen aiemmin mainitsemistani sivu evistä, eli ihan norm n. 5-10cm paksu kaitale, käänsin toisen reunoista ja ompelin jälleen vekkejä.
Kuten sanotaan, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa c:
Aluksi piti purkaa saumat noiden evien kohtaa, mutta lopulta päädyin siihen että ompelin evät suoraan päälle, saumojen päälle siistillä, pienellä tikkauksella.


Ja tässä on molemmat sivu evät, ompelin evät melko alas, koska lanteille tulee vielä kulta-valkoinen kangasvyö ja siihen kultapallo vyö. Ja nyt on jopa pyrstöhäntämikälie paikoillaan, mutta ilman täytettä xpTältä sitten näyttää kun conissa kannan pyrstöä, kun täytyy päästä eteenpäin :D Hitaasti, mutta varmasti.
Tässä on nyt yläosa cossista, ilman peruukkia ja meikkauksia. Lantiokankaan olen maalannut kokonaan ja ompelin parit kiinnityskoukut siihen, jotta se pysyy päällä ilman ongelmia. Mietin että voisin myös kuumaliimata 'kultahelmet' tuohon kankaaseen kiinni, niin säästyisi vaivaa, tai sitten vaan pilaisia kokonaisuuden :DD
Siinä oli nyt tämän kertainen, pitkä bloggaus :D
Ja sain selville viime viikolla, että en pysty kommentoimaan mihinkään blogspotin blogiin, jostain ihme syystä, mutta esim. vuodatuksen ja sarjakuvablogien blogeihin pystyn...Ei siis muuta C:

Päivityksiä voipi tulla vielä ennen Desuconia, mutta varma en ole :P

Näkemisiin mussukkaiseni <3

1 kommentti:

  1. OI siitä tulee niin ihana! Haluan ottaa sitten paljojn kuvia susta!! <3 Ja Camiesta tulee kans ihana. Toi toppi näyttää tosi hyvältä!
    Muuten tosi viisaasti toi pyrstö on tehty, nyt tekee itsekkin mieli tehä se Shrileyn pyrstö. Sit päästään shoottaamaan!

    VastaaPoista